دستگاه شستشو(واتر جت)

Water Jetting Machine

با توجه به وجودرسوبات، ضایعات و مواد معلق به شبكه های فاضلاب، امكان ته نشينی رسوب اين مواد در مجاری، لوله های شبكه و منهول ها بسيار زياد است و این رسوبات به تدریج قطر لوله و بهره وری خطوط شبکه را کاهش می دهد، از سوی دیگر ورود اشیاء، ضایعات و احجام بزرگ در مسیر لوله بویژه در مجاورت رسوبات موجبات انسداد لوله و بحرانهای زیست محیطی و شهری را فراهم می‌کند. در بسیاری موارد شستشوی با فشار بالا، روشی برای زدودن رسوبات(لایروبی) و رفع انسداد لوله استفاده می شود.
از جمله تجهیزات شستشوی فشار بالا جهت لایروبی انواع لوله و مسیرهای مختلف دستگاههای واترجت است. این محصولات بسته به نیاز با فشار، قدرت و میزان آبدهی متنوع قابل تجهیز و کاربری‌سازی بر روی انواع خودروها از قبیل کامیون، کامیونت، وانت نیسان و یدک کش هستند.
شرکت کاوش مکانیزه فن آور به منظور تسهیل خدمات بهره برداری و نگهداری در صنایع بویژه تاسیسات صنعتی اقدام به تولید سیستم های واترجت صنعتی نموده است. این محصول در سه کلاس کوچک (شاسی نیسان)، کلاس متوسط (شاسی 6 تن) و کلاس بزرگ (شاسی 8 تن) تولید می‌گردد.